Els nostres serveis

EL MILLOR LLOC PER TREBALLAR

Hem assegurat un entorn de treball professional i inspirador per a tothom

Som el teu centre de negocis a Girona.  Abastem una àmplia gamma de serveis  perquè puguis trobar l’espai ideal per tirar endavant el teu negoci

Parc central coworking
Solució Pràctica

Hem creat l’espai idoni de treball, basat en despatxos d’ús individual i/o compartit i àrea de coworking, totalment equipat, que aportarà imatge i prestigi al teu negoci.

Parc central sala d'estar
Comoditat

T’oferim l’entorn perfecte per a poder desenvolupar la teva activitat. Còmode i funcional, amb tots els serveis, i zones de descans, relax i networking. Sempre amb un tracte proper per part de tot el nostre equip.

Parc central sala gran
Tarifes Econòmiques

Escull l’opció que més s’adeqüi a les teves prioritats. Preus competitius, que s’adapten en funció del que més t’interessi. Paga només per allò que necessites.

Parc central domiciliació
Oficina Virtual

Domicilia la teva empresa a la nostra seu i gaudeix de beneficis addicionals com bústia personalitzada, recepció de correu, número de telèfon propi i descomptes en tots els serveis.

Oferim una experiència premium amb 20 places de coworking, 19 despatxos privats, 3 sales de reunions, 1 sala polivalent per formacions i conferències, 1 sala gran per esdeveniments, zona d’estar i office, 1 sala de desconnexió i més

RECEPCIÓ

9 a 14h - 16 a 19h

De dilluns a divendres

ACCÉS

24/7

Cada dia

XARXES

+700

Seguidors

OBERT

365

Dies a l'any
Close
Close
icon-whats
Skip to content