Sala polivalent

ORGANITZA EL TEU PRÒXIM ESDEVENIMENT EN UNA SALA POLIVALENT EQUIPADA AMB TOT EL QUE NECESSITES PER ACONSEGUIR L’ÈXIT.

Hem creat una sala idònia per a fer formacions, presentacions d’empresa, conferències, dinàmiques de grup, seminaris, tallers o celebrar esdeveniments

Aprofita la flexibilitat d’una sala àmplia i lluminosa, totalment equipada amb la tecnologia més avançada per assegurar que el teu esdeveniment sigui un èxit des del primer moment, donant imatge i prestigi al teu negoci.

T’oferim l’entorn perfecte. Una sala amb panells insonoritzants que absorbeixen el so i impedeixen la reverberació. Una sala amb pantalla gran desplegable, bona sonoritat i bona climatització.

Organitzeu el vostre pròxim esdeveniment en un espai elegant, acollidor i totalment equipat amb tot el que necessiteu.

Aquesta és la sala perfecta per a esdeveniments empresarials, seminaris, tallers i altres activitats que requereixen un ampli espai.

Parc central sala gran
Capacitat fins a 44 persones
Parc central coworking
8 taules de 140×60
1 taula presidencial de 200×100
1 projector
Parc central sala polivalent
1 pantalla desplegable de 2×1,5 amb comandament
1 rodafoli flipchart

Vine a conèixer la nostra SALA POLIVALENT

Hem creat l’espai idoni per a que puguis fer cursos de formació o tallers, conferències, rodes de premsa, organitzar tota mena d’esdeveniments, fer presentacions de productes i serveis, de la teva empresa, convencions, reunions de treball, Juntes de Comunitats, teràpies, role playing, etc.

Un espai diàfan de 55 m2, alegre i lluminós, totalment equipat, amb pantalla i projector, que  donarà imatge i prestigi a la teva activitat o empresa.

Preus competitius, que s’adapten en funció del que més t’interessi.

Sala Polivalent
Sala Polivalent
Sala Polivalent
Sala Polivalent
Close
Close
icon-whats
Skip to content