PROMOCIÓ ESTIU DESPATXOS: Aconsegueix ara el MES d'AGOST GRATUÏT, si contractes mínim 6 mesos. FINS el 26 de JULIOL 2024.

Parc Central

Com optimitzar l’espai en oficines i despatxos privats?

Optimitzar l’espai d’un despatx petit dins d’un centre de negocis és clau per a fer un ús eficient de l’espai i crear un entorn de treball funcional i agradable. Per aquest motiu, avui us deixem amb un article perquè pogueu optimitzar al màxim les vostres oficines privades.

Algunes estratègies concretes per optimitzar l’espai:

 • Avaluació de l’espai: Comença per fer una avaluació detallada de l’espai disponible al teu despatx. Identifica les àrees de desaprofitament i determina com es pot millorar la disposició per a maximitzar l’ús de l’espai.
 • Mobiliari multifuncional: Opta per mobiliari que tingui múltiples funcions. Esculls taules amb espais d’emmagatzematge integrats, cadires que es puguin emmagatzemar fàcilment sota la taula quan no s’utilitzen i estanteries que també serveixin com a divisors d’espai.
 • Aprofitament vertical: Utilitza l’espai vertical de manera efectiva. Això inclou instal·lar estanteries fins al sostre per a emmagatzemar documents, llibres i materials d’oficina, així com penjar elements com armaris i panells perforats per a organitzar objectes petits.
 • Zones de treball compartit: Considera la possibilitat de tenir zones de treball compartit dins del teu despatx. Això permet als empleats compartir espai de manera eficient i fomenta la col·laboració entre ells.
 • Il·luminació adequada: Utilitza una combinació de llum natural i artificial per a il·luminar l’espai. Maximitza l’ús de la llum natural i complementa-la amb llums LED o llums de baix perfil per a garantir una il·luminació adequada en tot moment.
 • Mobiliari modular i flexible: Inverteix en mobiliari que sigui modular i flexible. Això et permetrà adaptar l’espai a les teves necessitats canviant cada vegada que sigui necessari.
 • Zones de reunions alternatives: En comptes de dedicar un espai fix a les reunions, considera la possibilitat de tenir zones de reunions alternatives, com espais de descans convertibles o àrees de cafè que també puguin servir com a espais de reunió informal.

 • Digitalització de documents: Redueix la quantitat de paper emprant sistemes de gestió documental digital. Això no només et permetrà estalviar espai físic d’emmagatzematge, sinó també facilitarà l’accés i la compartició de documents entre els membres de l’equip.
 • Decoració minimalista: Opta per una decoració minimalista que ajudi a mantenir l’espai ordenat i net. Utilitza mobles i accessoris que siguin funcionals i estiguin ben dissenyats per a no afegir massa volum a l’espai.
 • Manteniment constant: Mantingues l’espai ordenat i net en tot moment. Estableix un sistema de manteniment regular per a assegurar-te que l’espai roman ordenat i organitzat, i fomenta una cultura d’organització entre els membres de l’equip.

 

Optimitzar l’espai del teu despatx petit dins d’un centre de negocis requereix planificació, creativitat i una aproximació pragmàtica. Amb les estratègies adequades, podràs fer un ús eficient de l’espai disponible i crear un entorn de treball que sigui productiu i inspirador per a tots els membres de l’equip.

Quines són les tendències de disseny per a despatxos petits dins de centres de negocis?

Les tendències de disseny en aquests espais petits es mouen cap a la funcionalitat, la flexibilitat i l’estètica moderna. Aquí tens algunes tendències que pots considerar per a aplicar al teu despatx petit:
 • Disseny minimalista: Optimitza l’espai amb un enfocament minimalista en el disseny. Utilitza mobiliari i accessoris simples i funcionals per a crear un entorn net i ordenat.
 • Mobiliari modular: Inverteix en mobiliari modular que pugui adaptar-se a les necessitats canviant del teu despatx. Això permetrà reconfigurar l’espai fàcilment per a reunions, tasques individuals o col·laboratives.
 • Estalvi d’espai: Utilitza mobiliari que maximitzi l’ús de l’espai disponible. Opta per taules plegables, cadires apilables i estanteries integrades per a emmagatzemar sense ocupar massa espai.
 • Tecnologia integrada: Integra la tecnologia en el disseny del teu despatx per a millorar la productivitat i la eficiència. Això pot incloure estacions de càrrega integrades, connexions USB a les taules i pantalles digitals per a presentacions.
 • Il·luminació adaptable: Utilitza una combinació de llum natural i artificial per a crear un entorn de treball còmode i acollidor. Aprofita la llum natural sempre que sigui possible i complementa-la amb llums LED regulables i làmpades amb dissenys elegants.
 • Espais flexibles: Crea zones de treball flexibles que puguin adaptar-se a diverses activitats i necessitats. Això pot incloure zones de reunions informals, espais de descans o àrees de treball col·laboratiu.

 

 

 

 • Colors neutres i tonalitats suaus: Utilitza una paleta de colors neutres i tonalitats suaus per a crear un ambient tranquil i relaxat. Aquests colors també poden fer que l’espai sembli més gran i més obert.
 • Elements naturals: Incorpora elements naturals com plantes, fusta i pedra per a afegir calidesa i textura a l’espai. Les plantes també poden millorar la qualitat de l’aire i crear un entorn més saludable.
 • Disseny ergonòmic: Prioritza el confort i la salut dels empleats amb mobiliari ergonòmic i disseny de l’espai. Assegura’t que les taules, cadires i altres elements del despatx estiguin dissenyats per a promoure una postura saludable i reduir l’estrès laboral.
 • Personalització: Fomenta la personalització de l’espai per part dels empleats amb elements com art en les parets, fotos personals i altres objectes que reflecteixin la cultura de l’empresa i les personalitats individuals.
Integrar aquestes tendències de disseny en el teu despatx dins d’un centre de negocis no només millorarà l’aspecte estètic de l’espai, sinó que també pot augmentar la productivitat i el benestar dels empleats.  No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per trobar el teu espai idoni de treball.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close
Close
icon-whats
Ves al contingut